Marknadsför ditt företag med profilreklam

Det sägs att all reklam är bra reklam. Men det är nog en sanning med modifikation. Den bästa reklamen är snarare den som hjälper och underlättar mottagarens liv och vardag. Som gör att mottagaren därav tänker på ditt företag varje gång han eller hon använder en produkt med din logotyp på.

Mobilen i var mans hand

Idag är det nästintill omöjligt att utföra en arbetsdag eller för den delen en vanlig dag utan att använda mobilen. Med andra ord, den är så mycket mer än en kommunikationsapparat. Vi sköter det mesta av våra åtagande arbetsmässigt via mobilen. Det kan bland annat vara bokning av kundbesök, kalenderuppdatering, informationssökning, ifyllande av körjournaler, med mera. Vi förlitar oss på mobilen på gott och ont.

Sätt din logotype där den syns

Profilreklam ska ge mottagaren positiva signaler och känsla för ditt varumärke. Det åstadkommer du genom att marknadsföra ditt företag med produkter som mottagaren uppskattar. Med till exempel en powerbank förlänger du mobilens laddningstid utan krångel. En bluetooth-laddare gör att användaren snabbt och enkelt kan ladda sin mobil. Trådlösa hörlurar möjliggör handsfree-samtal och således en säker bilkörning. Hitta bra telefontillbehör online och se till att ditt företags logga syns ordentligt på rätt plats och på rätt produkt.